Proč vybrat stříkané dveře?

 | 

Stříkané dveře jsou obecně považovány za vysoce kvalitní a stylové, a jsou často volbou pro lidi, kteří hledají něco extra speciálního a vzhledného pro svůj interiér. Zde je několik důvodů, proč byste mohli zvážit výběr stříkaných dveří:

  1. Vysoká kvalita: Stříkané dveře jsou obvykle vyráběny z kvalitních materiálů, jako je dřevo nebo MDF, a jsou pokryty vrstvou hladkého, rovnoměrného laku, což jim dodává vysokou kvalitu a trvanlivost.

  2. Dlouhá životnost: Stříkané dveře jsou odolné vůči poškrábání a oděru, takže vám budou v dobré kondici déle než dveře s nástřikem nebo lakováním.

  3. Široká škála barev: Stříkané dveře jsou k dispozici ve velkém množství barev a odstínů, takže si můžete vybrat přesně ten, který se hodí k vašemu interiéru.

  4. Elegantní vzhled: Stříkané dveře vypadají velmi elegantně a sofistikovaně, což je ideální volba pro lidi, kteří hledají něco extra speciálního pro svůj interiér.

  5. Snadná údržba: Stříkané dveře jsou velmi snadno udržovatelné



V nabídce dveří POL-SKONE máme primárně tyto stříkané dveře:

FIORD

Interiérové dveře FIORD nabízí bohatou paletu barevných provedení podle vzorníků RAL a NCS. Dveře jsou k dispozici ve třech typech pantů: typ Z pro zárubeň systému DIN, typ O pro kovovou zárubeň a typ D pro dřevěnou zárubeň. Můžete si také vybrat mezi nastavitelným typem DUO nebo skrytým DUO nikl satén. Dveře mohou být vybaveny sklem matným bílým nebo hladkým čirým o tloušťce 4 mm, nebo tvrzeným sklem matným bílým o tloušťce 4 mm. Můžete si vybrat mezi jednobodovým zámkem s roztečí 72 mm (falcový systém) nebo magnetickým zámkem (bezfalcový systém). Zámek může být také zadlabaný, na klíč (rozteč 90 mm), na vložku (rozteč 85 mm) nebo s WC zamykáním - oliva (rozteč 90 mm). Kolekce BLACK obsahuje standardní černé provedení čela magnetického zámku a pantů DUO. Naše dveře jsou k dispozici s řadou doplňkových možností za příplatek, jako je seříznutí pro rekuperaci, výplň z plné dřevotřískové desky, třetí pant v křídle, změna standardního pantu DUO na bílý nebo černý pant DUO, falcový systém v kolekci BLACK s černým odstínem zámku, změna odstínu zámku DUO na černý nebo zlatý (lesk), rám umožňující samostatné zkrácení dveřního křídla do 50 mm.



CAMBIO

Interiérové dveře CAMBIO jsou vyrobeny s pevnou konstrukcí z dřevěného rámu, který je obložen profilovanými deskami. Dveře jsou třívrstvým nátěrovým systémem a jsou k dispozici v široké paletě barev podle vzorníků RAL a NCS. Máme tři různé typy pantů - typ Z, typ O a nastavitelný typ DUO. Standardní vybavení zahrnuje matné bílé nebo hladké čiré sklo o tloušťce 4 mm a jednobodový zámek s roztečí 72 mm (falcový systém) nebo magnetickým (bezfalcový systém) zámkem. Je k dispozici také verze s tvrzeným, matně bílým sklem. Panty jsou dostupné ve stříbrné barvě - typ Z pro zárubeň systému DIN, typ O pro kovovou zárubeň a typ D pro dřevěnou zárubeň nebo skrytý DUO nikl satín. Máme také kolekci BLACK, která obsahuje černé magnetické zámky a panty DUO ve standardu. Máme také řadu volitelných doplnků za příplatek, včetně možnosti rozšíření velikosti na "100" nebo "110", REVES systému, výplně z děrované dřevotřískové desky nebo plné dřevotřískové desky, třetího pantu nebo nastavitelného čepového pantu, falcového systému v kolekci BLACK a dalších možností. Dveře také mohou být vybaveny rámem, který umožňuje samostatné zkrácení dveřního křídla a ochranou spodní části rámu proti nadměrnému působení vlhkosti. Dveře vyšší než 2,10 m jsou dostupné na vyžádání.