Práskněte dveřmi POL-SKONE!

 | 

Výhradní české zastoupení společnosti POL-SKONE se od letoška nachází v Hrobicích (mezi Hradcem Králové a Pardubicemi), kde má k dispozici dostatečné skladovací prostory pro uložení českých dodávek i k prezentaci vzorových produktů. Rozlehlý areál umístěný přibližně ve středu republiky v blízkosti budoucího dálničního křížení D11 a D35 a zároveň v přijatelné vzdálenosti od plně automatizovaných výrobních závodů dovoluje zrychlený dodací proces. Vaše dveře mohou být vyrobeny expresně během deseti pracovních dnů.

Více za méně

Jde přitom o produkty výhradně z kvalitního certifikovaného dřeva (navíc se značkou FSC, která je indikátorem těžby v šetrně obhospodařovaných lesích), díky čemuž se lze stoprocentně spolehnout na pevnost a stabilitu každého artiklu. Rámové dveře, které jsou v sortimentu POL-SKONE zastoupeny nejvíce, jsou navíc oproti deskovému typu podstatně stabilnější a trvanlivější. Výhodou je díky jednoduššímu designu i snazší údržba. U většiny výrobců si za rámové dveře připlatíte, v POL-SKONE se však pohybují v nižších cenových relacích (až na třetině konkurenčních cen). Za méně si tak můžete dopřát více...

Atraktivní design dveří Arco

Mezi nejprodávanější produkty tohoto polsko-švédského koncernu patří i interiérové rámové dveře „střední třídy” Arco. Jejich hlavní předností je dostupnost ve velkém množství dekorů, díky čemuž je lze integrovat do téměř jakéhokoli interiéru. Vizuálně atraktivní je zejména specifické vodorovné členění jednotlivých panelů (ať už plných, nebo skleněných), jež vyplňují nosný rám dveří, s dvaceti variantami jejich dělení. Rám přitom sestává z dřevovláknitého materiálu MDF (disponuje vyšší hustotou, proto může být tenčí, leč odolnější).

Vybírat lze ze dvou možných povrchových úprav: ECO TOP (ekologická verze odolná vůči otěru) a SILKSTONE s efektní strukturou pravého dřeva (vysoce odolná varianta vhodná i do nadmíru zatěžovaných prostor a veřejných objektů). Směr kresby dřeva si volí investor sám (vodorovně či svisle). Odolnost dveří Arco je zvýšena i díky fólii, jíž jsou opatřeny nejrizikovější části dveří, a tedy horní a spodní hrana. V žádném případě tak nejde o průměrně kvalitní výrobek, jak by mohla naznačovat cena. Právě naopak.

Bezotiskový Haptic

Dalším uživatelsky oceňovaným produktem je dveřní křídlo Haptic. Jde o masivní dřevěný rám s hustě vloženou nízkoobjemovou a nízkohmotnostní voštinou, díky níž je dveřní konstrukce takzvaně lehčená, tedy snáze manipulovatelná. Přesto si zachovává vysokou pevnost. Výplň rámu tvoří hladké plné či prosklené desky.

U dveří Haptic je zapotřebí vyzdvihnout především jejich schopnost odolat otiskům prstů (dekory UNI MAT PLUS) – vzhled jejich povrchu je proto nenarušen při jakékoli manipulaci. Dveře Haptic jsou proto určeny zejména do domácností, které obývají rodiny s dětmi, na výběr je pět modelových variací.

Tradice a inovace

POL-SKONE je na polském, českém, ale i slovenském či maďarském trhu zavedenou firmou. Díky své specifické orientaci a dlouholetému vývoji a inovacím ve výrobě je schopna neustále vylepšovat kvalitu svých dveří i oken a přitom nenavyšovat cenu. Jde o značku, která se z pochopitelných důvodů těší výborné pověsti v oboru stavebního truhlářství.