Posuvné a skládací dveře - budou fungovat v malém bytě?

 | 

Správný dveřní systém je klíčovou volbou pro interiér. Dobře zvolený usnadní fungování na malém prostoru. Ověřte si, které systémy zlepší uspořádání vašeho bytu.
Posuvné a skládací dveře
Mezi systémy POL-SKONE si můžeme vybrat varianty, které jsou ideální do menších interiérů. Zde budou fungovat posuvné systémy - pro instalaci do stěny nebo s nástěnným vedením a skládací křídla. Obě řešení umožňují šetřit místo a udržovat pořádek v našich interiérech a opticky je zvětšují.

Nástěnné posuvné systémy POL-SKONE se snadno instalují a jsou k dispozici v různých velikostech křídel. Estetické zpracování a elegantní styl tohoto řešení umožňuje začlenit dveře téměř do každého interiéru.

V nabídce je i stylová novinka, systém MOVI. Jedinečné řešení se vymyká standardním posuvným systémům. Díky skrytému mechanismu bez viditelných vodicích prvků působí dveře velmi lehce a moderně.

Možnost s otevřeným prostorem

Posuvné dveře jsou oblíbené v menších interiérech. Toto řešení je možné díky nástěnnému posuvnému systému. Nástěnné posuvné systémy jsou prostorově úsporné a stylově odkazují na moderní architekturu využívající jednoduchá a asketická řešení, která zase podtrhují charakter interiéru. Dvoukřídlé posuvné dveře umožňují pohrát si s prostorem. Dobře integrované, s možností otevírání mohou být téměř neviditelné.

Lehkost a moderní výrobní technologie

Dalším návrhem od POL-SKONE jsou skládací dveře, známé také jako skládací dveře. Skládací dveře jsou stále oblíbenějším řešením. Estetika skládacích dveří je moderní návrh uspořádání, který se skvěle hodí téměř do každého interiéru a díky spolehlivému mechanismu se bude skvěle používat.